Microsoft Dynamics 365

Vi anbefaler at du skifter til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Hvad er Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er Finance delen på cloud-platformen, der samler ERP (økonomistyring/regnskabsprogram) og CRM i skyen.

Der har også en indbygget integration til andre IT-løsninger, blandt andet Office 365 (Outlook, Excel, Word, Skype m.m.) og rapporteringsværktøjet Power BI. Det giver din virksomhed en mere smidig og effektiv arbejdsgang, da flere af de IT-systemer, du typisk bruger til dagligt i dit arbejde, spiller sammen.

I BRANDT revision & rådgivning har vi koncentreret os om ERP funktionen kaldet Business Central. I den forbindelse er vi blevet udbyder og Microsoft partner.

Dynamics 365 indeholder meget mere

I Dynamics 365 kan du bl.a få Sales, Marketing og Customer Service, der er fuldt integreret med Business Central og Office 365. Dette giver store synergieffekter, hvor du nu kan have dine IT-løsninger samlet et sted. Du kan altid tilvælge og fravælge løsninger, så du kan skalere op og ned efter det behov du og din virksomhed har. 

Se introduktionsvideoen fra Microsoft

Hvorfor anbefaler BRANDT Business Central

BRANDT har altid anbefalet Microsofts produkter, lige fra C5 til NAV og nu Dynamics 365 Business Central. 

Derfor er vi stolte af, at kunne tilbyde en løsning til din virksomhed, idet BRANDT nu kan tilbyde Business Central Basic, Essential og Premium.

 

Business Central vokser sammen med din virksomhed, giver fleksibilitet for dig og dine ansatte. Standardløsninger gør, at det er let for din virksomhed, at sammensætte de funktionaliteter I har behov for. Benytter I Office 365, opnår I endnu flere tidsbesparende fordele og ja, BRANDT kan også tilbyde Office 365 til jeres virksomhed.

Startpakke

Brandt365 er en unik pakkeløsning, hvor du både har IT-specialister og erfarne revisorer lige ved hånden. Det gør det nemt at tilpasse løsningen til lige præcis dine behov.

Startpakken inkluderer:


• Opstart og opsætning
• Overflytning af data fra nuværende løsning
• Gratis IT-support i 6 måneder

Læs mere og se priser
Licenspriser på Business Central


Licenspriser fra 249,- pr måned pr. bruger.

Læs mere

Skal vi hjælpe dig i gang?

Felter markeret med * er påkrævet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Skal vi hjælpe dig i gang?

Skal vi hjælp dig i gang?

Vi har gjort det nemt at udskifte C5. Brandt365 er en pakkeløsning, så du hurtigt kan fremtidssikre dine regnskaber til en fast pris.