Startpakke

LICENSPRISER OG DATAFLYTNING

Startpakke

Brandt365 er en unik pakkeløsning, hvor du både har IT-specialister og erfarne revisorer lige ved hånden. Det gør det nemt at tilpasse løsningen til lige præcis dine behov.

Startpakken inkluderer:


• Opstart og opsætning
• Overflytning af data fra nuværende løsning
• Gratis IT-support i 6 måneder
Licenspriser på Business Central


Licenspriser fra 249,- pr måned pr. bruger.

Opstart og opsætning

Alle virksomheder er forskellige og derfor kræver det forberedelse inden vi flytter jeres data.

BRANDT tager hånd om jeres ønsker til et nyt økonomisystem og får lagt en plan, der sikre en nem overgang. Vi benytter os af diverse medier, såsom Skype, TeamViewer og telefonen, så vi mindsker jeres tidsforbrug mest muligt – så kan I bruge tiden på jeres kunder!

Flytning af data 

Når I er klar til at flytte jeres data, så bliver I kontaktet af vores dygtige og kompetente IT-specialister og revisorer, som sikkert flytter jeres data og laver den indledende opsætning. BRANDT sørger efterfølgende for undervisning i Business Central, så I hurtigt er klar til at tage systemet i brug.

Gratis IT-support i 6 mdr. 

Når vi er i mål med opsætning og introduktion af Business Central, så slipper vi jer ikke helt.

Startpakkerne indeholder 6 måneders gratis IT-Support på Business Central, til de spørgsmål der naturligt må komme med ibrugtagning af et nyt økonomisystem. Dermed kommer I sikkert i gang og vi sikre os, at I får den bedste oplevelse med Business Central via BRANDT Revision.

Vi flytter dine data

Har du allerede et økonomisystem, så hjælper vi dig med at flytte dine data Eksperter indenfor økonomi, regnskab og IT Vi har i BRANDT altid været garant for god rådgivning og revision. Vi skiller os dermed ud fra andre IT huse, da vi altid har en revisor og erhvervsservicemedarbejder med ind over konvertering og opstart. Dermed er du i gode hænder ved valg af nyt økonomistyringssystem! Og nå ja, så er vores IT afdeling certificeret og stolte Microsoft partnere! BRANDT kan være behjælpelige med, at overføre finans-, debitorer-, kreditorer- og lagermodul fra dit nuværende regnskabsprogram til Business Central.

 

Konverterings pakker til Dynamic 365 Business Central BASIC

Vi køre tilbud på flytning af dine data på versionerne C5 2008 og frem.

 

Konvertering af:  C5 Finans C5 Fuld

Finans

Debitor

Kreditor

Lager

Undervisning

IT support i 6 mdr.

X

 

 

 

X

X

X

X

X

X

X

X

Første regnskab

Eftf. pr. regnskab

6.995 kr. 

3.995 kr.

8.995 kr.

4.995 kr.

BRANDT kan ligeledes tilbyde konvertering fra andre ERP-systemer.

 

Skal vi hjælpe dig i gang?

Felter markeret med * er påkrævet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Skal vi hjælpe dig i gang?

Skal vi hjælp dig i gang?

Vi har gjort det nemt at udskifte C5. Brandt365 er en pakkeløsning, så du hurtigt kan fremtidssikre dine regnskaber til en fast pris.