BRANDT i Kolding søger erfaren revisor HD/CMA

Vil du med på et stærkt hold med fokus på revision og rådgivning af nationale og internationale virksomheder, og har du fokus på at skabe værdi for vores gode kunder?

Vi har højt til loftet, korte kommandoveje, et professionelt miljø og 200 dygtige og kvalitetsbevidste kolleger landet over, som venter på dig!

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder – i forskellige brancher og størrelse.  De fleste ligger i SMV segmentet, men på kontoret i Kolding beskæftiger vi os også med en række kunder med en størrelse og konstruktion, som rækker herudover. Alle dine talenter og kompetencer vil kunne komme i spil.

Netop dit talent er i centrum hos os. Derfor giver vi dig den uddannelse og sparring, du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig og forblive en kompetent og betroet rådgiver inden for revision og regnskab. Du vil få ansvar for dine egne projekter og kunder, samtidig med at du har et stærk netværk af kollegaer. Sammen sikrer I, at arbejdet udføres i bedste kvalitet for kunden.

 

 

Du vil opleve en hverdag med højt til loftet og en flad struktur, hvor du er tæt på ledere og kolleger i afdelingen. Samtidig finder du sparring og vidensdeling med kolleger i de øvrige 12 afdelinger i BRANDT.

Vi har fokus på, at du skal have en god balance mellem arbejde og privatliv for at levere det ønskede niveau overfor vores kunder – sådan skaber vi de bedste vilkår for værdiskabende rådgivning og personlig service.

Vi tilbyder endvidere et velfungerende socialt miljø, gode personaleforhold og en konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer stillingens indhold.

Vi forventer, at du har 5-7 års erfaring og en uddannelse som HD eller cand.merc.aud. eller tilsvarende.

Læs mere om os her: brandtrevision.dk

Oplev Benjamin, Camilla og Anita fortælle om at være ansat hos BRANDT. De har alle 3 deres daglige gang i BRANDT som henholdsvis elev, revisor HD og cand.merc.aud. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Malene Mogensen, statsautoriseret revisor og partner i BRANDT Kolding på telefon 76 34 40 00.

Tiltrædelse efter aftale.

 

Søg stillingen her

 

Eller benyt nedenstående kontaktformular.

Send dine kontaktinfo i formularen og vi kontakter dig

For at høre nærmere eller søge stillingen skal du blot udfylde denne formular, og vi vender tilbage.

RSM Kolding 00024