BRANDT/RSM i Fredericia søger revisor HD/CMA

Vil du med på holdet, hvor vi har fokus på revision og rådgivning af nationale og internationale virksomheder og på at skabe værdi for vores gode kunder?

Vi har højt til loftet, korte kommandoveje, et professionelt miljø og 200 dygtige og kvalitetsbevidste kolleger landet over, som venter på dig!

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder. De fleste ligger i SMV segmentet, men vi beskæftiger os også med en række kunder med en størrelse og konstruktion, som rækker herudover.

Dit talent er i centrum hos os. Derfor giver vi dig den uddannelse og sparring, du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig og forblive en kompetent og betroet rådgiver inden for revision og regnskab. Du vil få ansvar for dine egne kunder samtidig med, at du har et stærk netværk af kollegaer - sammen sikrer I, at arbejdet udføres i bedste kvalitet for kunderne.

Du vil opleve en hverdag med højt til loftet og en flad struktur. Vi lægger vægt på, at et godt arbejdsmiljø går hånd i hånd med god kemi og gode personlige relationer. Det betyder i hverdagen, at vi arbejder tæt sammen og bruger hinandens kompetencer på tværs af kontoret i Fredericia, samtidig med at vi deler viden og netværk med vores gode kolleger i de øvrige 12 afdelinger i BRANDT. Vi vægter højt at have gode sociale arrangementer, så vi også på den måde styrker det gode kollegaskab.

Vi har fokus på, at du skal have en god balance mellem arbejde og privatliv - hos BRANDT vil vi gå langt for at tilgodese den enkeltes behov – både hos vores kunder og vores medarbejdere!

Vi forventer, at du har +3 års erfaring

BRANDT er en del af Revisorgruppen Danmark, Revitax og internationalt en del af RSM, hvilket giver dig muligheden for at arbejde med internationale opgaver, hvis det har din interesse.

Oplev Benjamin, Camilla og Anita fortælle om at være ansat hos BRANDT. De har alle 3 deres daglige gang i BRANDT som henholdsvis elev, revisor HD og cand.merc.aud. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Carsten Pedersen, statsautoriseret revisor og partner i BRANDT Fredericia på telefon 76 34 40 05.

 

Søg stillingen her

 

Eller benyt nedenstående kontaktformular.

Send dine kontaktinfo i formularen og vi kontakter dig

For at høre nærmere eller søge stillingen skal du blot udfylde denne formular, og vi vender tilbage.

RSM Kolding 00024