Erfaren revisor med ambitioner og lyst til kundeansvar til BRANDT/RSM i Aarhus

Har du lyst til ansvar for egen kundeportefølje og høj grad af kundekontakt? Du vil komme til at arbejde som ansvarlig revisor på dine kunder og styre et team af yngre medarbejdere

Hvis du har ambitioner om at blive SR eller allerede er i gang med uddannelsen, vil vi støtte dig i hele din uddannelse.

Vi tilbyder dig en stilling i et professionelt miljø, hvor du i høj grad kan være med til at præge dine opgaver, udviklingsmuligheder samt din kundeportefølje. Vi arbejder med et bredt spektrum af kunder i mange forskellige brancher med hovedfokus på kunder i SMV-segmentet. Vores vision er at udfordre revisionsbranchen med ekstraordinær opmærksomhed og nærhed til kunden, og være den innovative og værdiskabende revisor for netop de danske SMV-ere.

Du får en central position på holdet, hvor du er garant for vores gode kvalitet, nærværende service og rådgivning til kunderne samt er ambassadør for BRANDT/RSM. Du understøtter samtidig den faglige udvikling blandt vores kompetente medarbejdere, så vi sammen kan indfri vores vision.

Oplev Benjamin, Camilla og Anita fortælle om at være ansat hos BRANDT. De har alle 3 deres daglige gang i BRANDT som henholdsvis elev, revisor HD og cand.merc.aud. 

Hos BRANDT/RSM får du:

Vi er blandt Danmarks 10 største revisionshuse med mere end 200 medarbejdere fordelt på 13 lokationer. Vi tilbyder landsdækkende revision og rådgivningsydelser til vores kunder. BRANDT er i 2020 indgået i det internationale netværk RSM og skifter pr. 1. juni 2021 navn til RSM Denmark. Vi oplever en stor tilgang af nye kunder fra vores internationale netværk, og der er god mulighed for at beskæftige sig med internationale opgaver i samarbejde med kolleger fra de øvrige afdelinger.

Vi sætter kunden i centrum og er meget bevidste om, at det kræver kompetente og dedikerede medarbejdere, når vi skal leve op til kundernes forventninger og krav. Derfor investerer vi kontinuerligt i uddannelse og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Miljøet i BRANDT er kendetegnet ved, at vi har en uformel omgangstone og en flad struktur. Vi vægter også højt at vi har det sjovt, hjælper hinanden og er fælles om gode sociale arrangementer.

Udover RSM er vi også en del af RevisorGruppen Danmark samt Revitax.

Du er

  • erfaren revisor CMA med +7 års erfaring, og du er måske allerede i gang med SR-studiet.
  • i stand til at kombinere din høje faglighed med sparring med dine kolleger og har lyst til at indgå proaktivt i relationen til kunderne og i lokale netværk.
  • fokuseret på at udføre en effektiv og korrekt revisionsydelse, hvor din faglige interesse betyder noget.
  • med til at sætte barren højt, når det kommer til kvalitet, videndeling og sparring med kunder og kolleger.

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn og attraktive personalegoder i en virksomhed, hvor du selv er med til at definere din fremtidige karriere.

Kontakt os

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor og partner Hans Peter Roug på telefon 87 40 60 00.

 

Søg stillingen her

 

Eller benyt nedenstående kontaktformular.

Send dine kontaktinfo i formularen og vi kontakter dig

For at høre nærmere eller søge stillingen skal du blot udfylde denne formular, og vi vender tilbage.

RSM Kolding 00024