Ledende revisor til spændende portefølje af kunder til BRANDT, Fjerritslev

Har du passion for revision og for at være en stærk sparringspartner for vores kunder gennem et nærværende og værdiskabende samarbejde?

Vil du have en central position på holdet, hvor du er garant for vores gode kvalitet og ambassadør for BRANDT og på sigt RSM i det nordvestjyske?

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder i forskellige brancher og størrelser. Du har din egen portefølje af kunder, hvorfor kundekontakt og netværk vil være en central del af hverdagen ud over, at du også er bindeled på kontoret mellem vores dygtige medarbejdere og afdelingens 2 partnere.

Du bliver en del af et stærkt team med gode og kompetente kollegaer både i Fjerritslev og på tværs af landet. Et hold, du altid kan trække på, og som vil medvirke til at sikre din fortsatte udvikling.

Du har lyst til ansvar, faglig udvikling og stærke kunderelationer. Det betyder, at du:

  • er med til at forme din stilling og får ansvarsområder efter dine ønsker og kompetencer.
  • har løbende kundekontakt, hvor revision og rådgivning i øjenhøjde er afgørende for vores succes.
  • udfører en effektiv og korrekt revisionsydelse, hvor din faglige interesse betyder noget.
  • sætter baren højt, når det kommer til kvalitet, videndeling og sparring med kunder og kolleger
  • trives i et uformelt miljø med en flad struktur, hvor vi vægter højt, at vi har det sjovt og hjælper hinanden i hverdagen.

 

Revisor med nogen erfaring og stor faglig nysgerrighed - vi forstiller os desuden, at:

  • Du er erfaren revisor HD eller CMA
  • Du mestrer at kombinere den høje faglighed med sparringen med dine kolleger og lysten til at indgå proaktivt i relationen til kunderne og i lokale netværk. Du har fokus på at skabe gode og langvarige relationer til vores kunder.

”Vi har en hverdag med højt til loftet og en flad struktur, hvor du er tæt på partnere og kolleger. Vi hjælper hinanden og går til opgaverne med humor og en god balance mellem arbejde og privatliv. ”  Michael, revisor i BRANDT Fjerritslev

BRANDT er landets 10. største revisionsfirma og med 13 lokalafdelinger og 200 medarbejdere, tilbyder vi landsdækkende revision og rådgivningsydelser til vores kunder.

Vi sætter kunden i centrum og er meget bevidste om, at det kræver kompetente og dedikerede medarbejdere, når vi skal leve op til kundernes forventninger og krav. Derfor investerer vi løbende i uddannelse og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Vi er i 2020 indtrådt det internationale netværk RSM. Det betyder, at du fremadrettet vil få muligheden for også at arbejde med internationale opgaver i samspil med de øvrige kolleger i BRANDT.

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn og attraktive personalegoder i en landsdækkende revisionsvirksomhed, der også er en del af både Revisorgruppen Danmark og Revitax.

Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor og partner hos BRANDT i Fjerritslev, Dan Hinnerup på dh@brandtrevision.dk eller telefon 9650 0200.

 

Søg stillingen her

 

Eller benyt nedenstående kontaktformular.

Send dine kontaktinfo i formularen og vi kontakter dig

For at høre nærmere eller søge stillingen skal du blot udfylde denne formular, og vi vender tilbage.

RSM Kolding 00024