Firmaets historie

Historien om BRANDT revision & rådgivning

Virksomheden blev grundlagt i Thisted i 1955 af Peter Brandt, der drev den som enkeltmandsvirksomhed frem til 1965. Her blev statsautoriseret revisor Jan Sigsten Pedersen optaget som kompagnon.

Siden da er vi fusioneret med en række andre revisionsvirksomheder og blev i 2009 til BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. I dag kendes vi under navnet BRANDT revision & rådgivning.

I dag drives virksomheden som et statsautoriseret revisionspartnerselskab med kontorer i Aarhus, Thisted, Kolding, København, Fredericia, Skive, Hanstholm, Hurup Thy, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Esbjerg. Sammenlagt er vi ca. 200 medarbejdere.

Virksomheden ejes af en partnerkreds på 19 statsautoriserede revisorer og 2 registrerede revisorer.

Nationalt er vi medlem af RevisorGruppen Danmark, et nationalt fagligt samarbejde omfattende 65 kontorer med mere end 1500 medarbejdere i Danmark. Internationalt er vi  medlem af Moore Stephens International Ltd., som er et af verdens førende revisions- og konsulentsamarbejder fordelt på 626 kontorer i 103 lande.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.