Internationalt samarbejde

Doing Business

2018

Læs mere

Spørg en revisor

Har du spørgsmål?

Læs mere

Internationalt samarbejde med Moore Stephens

Vi er medlem af Moore Stephens International Ltd., som er et af verdens førende revisions- og konsulentsamarbejder med 292 firmaer fordelt på 626 kontorer i 103 lande. Hovedkontoret ligger i London.

Alle medlemsfirmaer er underlagt høje kvalitetskrav og skal godkendes i Moore Stephens International Ltd.’s kvalitetskontrol.

Moore Stephens International Ltd.’s medlemsfirmaer har i mere end 50 år specialiseret sig i regnskabs-, revisions- og konsulentservice til et internationalt klientel. Rådgivning på tværs af grænserne hører således også ind under medlemsfirmaernes kompetenceområde.

Medlemsfirmaerne mødes hvert år til internationale konferencer, hvor de tætte kontakter og den internationale knowhow uddybes.

Moore Stephens International Ltd. har således et kompetent kontaktnet over det meste af verden til gavn for de af vores kunder, som arbejder på tværs af grænserne.

Gå til Moore Stephens Internationals hjemmeside eller læs om den danske afdeling, Moore Stephens Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...