Gratis opstartsmøde for iværksættere

Opstart af virksomhed

En af de første ting, du skal tage stilling til, når du starter op, er hvilken virksomhedsform der bedst passer til dig og din virksomhed. Der findes en række forskellige muligheder, der alle har deres fordele og ulemper. Skal du eksempelvis være selvstændig erhvervsdrivende eller skal du stifte et selskab?

Vi hjælper dig med at finde den selskabsform, der passer bedst til den og dine fremtidsplaner, så du undgår unødige selskabs- eller skattetekniske problemer.

Du kan HER læse om selskabsstruktur- og konstruktioner

iværksætter startup

Opstart af virksomhed – mere end bare en god ide

For mange begynder drømmen om at blive selvstændig med en god ide og ønsket om, at den skal prøves af. Men der skal mere og andet til for at skabe en succesfuld virksomhed end blot den gode ide. Der ligger en masse benarbejde og papirarbejde forud for opstarten af en virksomhed.

BRANDT revision & rådgivning har stor erfaring med at hjælpe iværksættere i gang på den rigtige måde og være sparringspartner fra den spæde start.

Med et erfarent revisionsfirma ved din side, kommer du til at undgå en masse af de fejltrin, som andre iværksættere gør, når de kaster sig ud i at starte deres egen virksomhed. For eksempel kan vi hjælpe med at din virksomhed bliver etableret korrekt, og at alt det formelle papirarbejde med mere er på plads fra starten.

Vi kan hjælpe dig med den administrative, regnskabtekniske og skattemæssige side af at starte og drive en virksomhed, så kan du koncentrere dig om det du er bedst til - at drive din virksomhed fremad.  

Book gratis opstartsmøde

Vigtigt med plan for bæredygtig økonomi ved start af egen virksomhed

En anden ting, der hurtigt vil melde sig på banen, er økonomien.

Kenny Dam Handberg stiller 4 spørgsmål du burde have styr på inden du går igang med at blive iværksætter

Kenny Dam Hanberg
Statsautoriseret revisor & partner

"Det er altafgørende, at din beslutning om at starte virksomhed sker på et solidt grundlag"

Gode råd til iværksættere

 1. Er din ide bæredygtig? Er der et reelt behov for det produkt eller den tjeneste, som du påtænker at sælge? Har du fokus på det rigtige kundesegment? Eller kunne der f.eks. være andre kundesegmenter, der var interessante – eventuelt med lidt justeringer af produktet?

 2. Er der et marked for virksomheden eller produktet? Hvem er målgruppen for dine produkter eller tjenesteydelser? Hvor vigtigt er det behov, som produktet eller ydelsen tilfredsstiller, at få dækket for målgruppen? Og hvor købedygtige er målgruppen?

 3. Vil den påtænkte virksomhed give tilstrækkeligt overskud, til at du kan leve af den? Du kan ikke være ekspert på alle områder. Det kan derfor godt betale sig at alliere sig med nogen, der er eksperter inden for området.

 4. Hvis du skal have banken med på din ide, beder de ofte om en lang række dokumenter, herunder forretningsplan og budget. De vil typisk bede om at se et budget, der sandsynliggør, at din virksomhed er levedygtig. Budgettet kan være afgørende for, om du kan få et lån eller ej.

 

Forretningsplan for Iværksættere

Vi kan hjælpe dig med at skrive de nødvendige dokumenter som forretningsplanen og hjælpe dig med at lægge et fornuftigt budget. Samtidig kan vi sparre med dig omkring din ide og give dig nogle værktøjer og inspiration til, hvordan du undersøger markedet for den.

Få hjælp til budget og forretningsplan

Hjælp til iværksættere

Vi lever af at hjælpe virksomheder, så derfor er det naturligt, at vi gerne vil sikre dem en god start.

Rådgivning til iværksættere

Det kan BRANDT revision og rådgivning hjælpe mig med

Vi kan hjælpe eller rådgive dig inden for en lang række områder, såsom:

 • Valg af selskabsform
 • Stiftelse af selskab
 • Registrering i offentlige registre, moms, A-skat og lignende
 • Budgetlægning og sparring om forretningsplan
 • Deltage i møder med pengeinstitutter og andre rådgiver
 • Regnskab og bogholderi
 • Revision, udvidet gennemgang, review eller assistance med opstilling af regnskabet
 • Skatteregnskab og selvangivelse
Første møde er gratis

Det er væsentlig, at når du starter virksomhed, du har styr på økonomien. Både med budgetter, likviditet, og bæredygtighed. 

Vi rådgiver i det første møde gratis, hvor vi gennemgår din ide og virksomhed i henhold til økonomi og optimering på kort sigt, men også med sparring til den langsigtende plan.

Vi tilbyder et gratis opstartsmøde ved udfyldning af kontaktformularen nederst på siden og hjælpe dig i gang med dit eventyr. Her finder vi den nærmeste revisor til dig.

Kom godt i gang med regnskab og bogføring fra starten

Som revisionsfirma kan BRANDT revision og rådgivning naturligvis også rådgive dig om, og hjælpe dig godt fra start med, at føre dit regnskab. Du vælger selv, om du vil stå for den daglige bogføring, om du vil ansætte en deltidsbogholder, eller vil lægge bogføringen hos os.

Vælger du det sidste, er dit regnskab i trygge hænder fra starten i vores Erhvervsservice. Samtidig vil du kunne nyde godt af, den ekstra indsigt vi har i dit firma, når du har brug for rådgivning og vejledning fra os omkring selskabs- og skattetekniske emner.

For at du kan komme bedst fra start, handler det først og fremmest om at få indført nogle gode rutiner omkring indsamling og registrering af bilag. I dag kan det både foregå digitalt og på papir – og vi kan rådgive og vejlede dig om at bruge begge metoder.

Dernæst handler det om at få valgt et regnskabsprogram eller en regnskabstjeneste i skyen, der passer til din virksomhed – ikke bare nu, men også i fremtiden.

Hvilket regnskabsprogram du vælger, bestemmer du i den sidste ende selv. Vi har naturligvis nogle favoritter baseret på vores erfaringer med de forskellige regnskabsprogrammer og -tjenester. Alle har fordele og ulemper, og nogle systemer er simpelthen for store for nystartede virksomheder at anvende – mens nogle af de billigste løsninger hurtigt bliver dyre at anvende, hvis du skal bruge mere avancerede funktioner.