Økonomisk rådgivning & budgettering

Rejse- og befordringsgodtgørelse

2018

Læs mere

Personalegoder

2018

Læs mere

Skatte og beløbsgrænser

2018

Læs mere

Stil et gratis spørgsmål

Få svar fra revisor

Læs mere

Økonomisk rådgivning & budgettering

Virksomhedens økonomi er en af de vigtigste elementer i det at drive en forretning. Er driften rentabel, er der råd til eller behov for investeringer, og hvordan styres risici? Det er blot nogle af de spørgsmål, man må stille sig selv som virksomhedsejer.

Det er derfor yderst vigtigt, at man får en professionel rådgivning, så man kan agere på det rette grundlag.

BRANDT revision & rådgivning er specialister inden for økonomisk rådgivning. Det er én af vores kernekompetencer, og vi kan rådgive dig, så det gør en positiv forskel for din virksomhed.

 

Økonomisk rådgivning – køb og salg af virksomhed

Køb og salg af en virksomhed er en kompliceret sag. Det kræver derfor en solid afdækning af virksomhedens stærke og svage sider, både fra køber og sælgers side.

Ved enhver virksomhedsoverdragelse vil der blive udført en Due Dilligence. Due Dilligence afdækker blandt andet alle væsentlige økonomiske risici ved virksomheden, der er under salg. Vi har stor erfaring i gennemførelsen af disse, på vegne af både køber og sælger.

Før virksomheden sættes til salg vil den typisk blive trimmet, så den er lettere at sælge. Dette kan BRANDT revision & rådgivning hjælpe med.

Vi rådgiver om:

 • Finansielle forhold
 • Investeringer
 • Risikostyring
 • Økonomisk effektivisering
 • Kalkulationer
 • Økonomistyring
 • Budgettering
 • Værdiansættelse

 

Økonomisk rådgivning – Værdiansættelse og budgettering

Der kan ved en given lejlighed være behov for, at virksomheden kender sin værdi.

Mange forbinder en værdiansættelse med et forestående salg af virksomheden eller ejerandel, men der kan også ligge en række andre faktorer til grund for ønsket om en værdiansættelse.

Værdiansættelsen kan blandt andet også være et redskab til:

 • tilrettelæggelse af incitamentsaflønning
 • vurdering af, hvilke konsekvenser udvidelser eller sanering får på virksomhedens værdi
 • vurdering af afkastkrav
 • nøglemedarbejders indtræden i ejerkreds

Ved budgetteringsopgaver beregner vi de økonomiske konsekvenser af de aktiviteter, virksomheden påtænker at sætte i gang. Budgettet udarbejdes i samarbejde med virksomheden, således at vi er sikre på, at forudsætningerne for de påtænkte dispositioner bliver indarbejdet korrekt. Vi har fokus på såvel drift, likviditet og balancebudgettet.

På baggrund af det udarbejdede budget og solide branchekendskab, hjælper vi virksomhederne med at vurdere om en planlagt aktivitet er rentabel.

Når vi bistår med at udarbejde budgetter vil vi altid forsyne budgettet med en erklæring om det udførte arbejde.

Dette medvirker til at øge troværdigheden og tilliden til budgettet. Det sikrer, at vi altid lever op til de krav og forventninger, der er hos virksomhedens bankforbindelse og øvrige interessenter og brugere af budgettet.

 

Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.