Erhvervsservice

Rejse- og befordringsgodtgørelse

2018

Læs mere

Skatte og beløbsgrænser

2018

Læs mere

Biler - Skat og moms

2018

Læs mere

Stil et gratis spørgsmål

Få svar fra erhvervsservice

Læs mere

Erhvervsservice

Erhvervsservice er løsning til de virksomheder, der enten ikke har tiden eller ressourcerne til at håndtere deres økonomi og administration, eller til virksomheder der ønsker at højne niveauet på deres økonomistyring.

BRANDT revision & rådgivning har dedikeret en hel afdeling til lokalt at hjælpe dig med dine regnskaber og administration samt rådgive dig om, hvor du kan optimere din økonomi. Vi har fokus på at sikre, at du får de rigtige fradrag og at vurdere, hvor der kan ligge besparelser. Det gør vi blandt andet ved at se på den på daglig drift, men også ved at sikre at du betaler den korrekte moms og får godtgjort de rigtige afgifter.

Hvem kan bruge Erhvervsservice

Erhvervsservice er en oplagt løsning for selvstændige erhvervsdrivende, der hellere vil lægge deres energi i det, de er gode til i stedet for at bruge aftenerne på at lave regnskab.

Erhvervsservice er også en oplagt løsning for virksomheder, der overvejer, om det kan betale sig at ansætte en bogholder på deltid eller fuldtid.

Vi hjælper med alle opgaver, lige fra perioderegnskaber for den lille én-mandsvirksomhed til al administration for små og mellemstore virksomheder.

Hvorfor skal jeg vælge Erhvervsservice

Erhvervsservice er mere og andet end blot indtastning af bilag og at holde styr på kredit og debit. Det er også en mulighed for at få kvalitetssikret dit regnskab og få effektiviseret dine arbejdsrutiner.

Ved at lægge administrationen af din økonomi uden for virksomheden, har du også mulighed for at justere på behovet for assistance. Oplever du eksempelvis en øget vækst, kan vi med det samme skrue op for kapaciteten, så vi konstant følger dine behov.

Gennem vores solide erfaring kan vi hurtigt vurdere, om der er huller i regnskabet. Vi kan hjælpe med at trimme dit regnskab, så du får de rette fradrag og korrekt angiver skatter, moms og afgifter. Vi har en ekspertise og erfaring, der gør, at vi kan hjælpe dig med at finde fradrag, du måske ikke var klar over, at du havde.

Fordi vi er erfarne, arbejder vi også mere effektivt.

Der er derfor typisk en økonomisk besparelse ved at vælge at få ekstern hjælp til regnskabet. Vi ser ofte, at virksomheder helt kan skære interne medarbejdere fra og derved mindske deres faste udgifter.

Hvad kan Erhvervsservice hjælpe mig med

Vores første møde vil altid være en uforpligtende samtale om, hvad vi kan hjælpe jer med. Vi ser på dine konkrete behov og laver så en individuel aftale om, hvad du ønsker, vi skal lave, og hvilke opgaver du selv kan og vil varetage.

Vi tilbyder ydelser, såsom:

 • Moms
 • Lønsum
 • Lønadministration
 • Fakturering
 • Betalinger
 • Finansbogholderi
 • Debitor-/kreditorbogholderi
 • Debitor-/kreditoropfølgning
 • Lageradministration
 • Indberetninger, så som moms og Danmarks Statistik
 • Afstemninger

Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.