Iværksætter

Opstart af virksomhed – mere end bare en god ide

For mange starter drømmen om at blive selvstændig med en god ide og ønsket om, at den skal prøves af. Men der skal mere og andet til for at skabe en succesfuld virksomhed end blot den gode ide. Der ligger en masse benarbejde og papirarbejde forud for opstarten af en virksomhed.


BRANDT revision & rådgivning har stor erfaring i at hjælpe iværksættere i gang på den rigtige måde og være sparringspartner fra den spæde start.


Med et erfarent revisionsfirma ved din side, kommer du til at undgå en masse af de fejltrin, som andre iværksættere gør, når de kaster sig ud i at starte deres egen virksomhed. F.eks. får du startet din virksomhed korrekt og kommer i gang med regnskabet med det samme.


Samtidig giver det mere ro i maven at vide, at du har nogen til at stå for alt det selskabs- og regnskabstekniske. Det giver dig også mere tid til at forfølge den ide, du har og konvertere den til en levedygtig virksomhed. 

Opstart af virksomhed

En af de første ting, du skal tage stilling til, når du starter op, er hvilken virksomhedsform der bedst passer til dig og din virksomhed. Der findes en række forskellige muligheder, der alle har deres fordele og ulemper.


Vi hjælper dig med at finde den selskabsform, der passer bedst til opstarten af virksomheden og som nemt kan konverteres til en anden selskabsform senere, uden at give dig hverken selskabs- eller skattetekniske problemer.

Få en bæredygtig økonomi fra starten

En anden ting, der hurtigt vil melde sig på banen, er økonomien.

Det er altafgørende, at din beslutning om at starte virksomhed sker på et solidt grundlag.

 • Er din ide bæredygtig? Er der et reelt behov for det produkt eller den tjeneste, som du påtænker at sælge? Har du fokus på det rigtige kundesegment? Eller kunne der f.eks. være andre kundesegmenter, der var interessante – eventuelt med lidt justeringer af produktet?

 • Er der et marked for virksomheden eller produktet? Hvem er målgruppen for dine produkter eller tjenesteydelser? Hvor vigtigt er det behov, som produktet eller ydelsen tilfredsstiller, at få dækket for målgruppen? Og hvor købedygtige er målgruppen?

 • Vil den påtænkte virksomhed give tilstrækkeligt overskud, til at du kan leve af den? Du kan ikke være ekspert på alle områder. Det kan derfor godt betale sig at alliere sig med nogen, der er eksperter inden for området.

 • Hvis du skal have banken med på din ide, beder de ofte om en lang række dokumenter, herunder forretningsplan og budget. De vil typisk bede om at se et budget, der sandsynliggør, at din virksomhed er levedygtig. Budgettet kan være afgørende for, om du kan få et lån eller ej.

Vi kan hjælpe dig med at skrive de nødvendige dokumenter som f.eks. forretningsplanen og hjælpe dig med at lægge et så korrekt budget, som det er muligt at lægge på forhånd. Samtidig kan vi sparre med dig omkring din ide og give dig nogle værktøjer og inspiration til, hvordan du undersøger markedet for den.

Kom godt i gang med regnskabet fra starten

Som revisionsfirma kan BRANDT revision og rådgivning naturligvis også rådgive dig om og hjælpe dig godt fra start med at føre dit regnskab. Du vælger selv, om du vil stå for den daglige bogføring, om du vil ansætte en deltidsbogholder, eller vil lægge bogføringen hos os.

Vælger du det sidste, er dit regnskab i trygge hænder fra starten i vores Erhvervsservice. Samtidig vil du kunne nyde godt af, den ekstra indsigt vi har i dit firma, når du har brug for rådgivning og vejledning fra os omkring selskabs- og skattetekniske emner.

For at du kan komme bedst fra start, handler det først og fremmest om at få indført nogle gode rutiner omkring indsamling og registrering af bilag. I dag kan det både foregå digitalt og på papir – og vi kan rådgive og vejlede dig om at bruge begge metoder.

Dernæst handler det om at få valgt et regnskabsprogram eller en regnskabstjeneste i skyen, der passer til din virksomhed – ikke bare nu, men også i fremtiden.

Hvilket regnskabsprogram du vælger, bestemmer du i den sidste ende selv. Vi har naturligvis nogle favoritter baseret på vores erfaringer med de forskellige regnskabsprogrammer og -tjenester. Alle har de fordele og ulemper, og nogle systemer er simpelthen for store for nystartede virksomheder at anvende – mens nogle af de billigste løsninger hurtigt bliver dyre at anvende, når du først skal bruge mere avancerede funktioner.

Hvad kan BRANDT revision og rådgivning hjælpe mig med

Vi kan hjælpe dig inden for en lang række områder, såsom:

 • Valg af selskabsform

 • Registrering i offentlige registre, moms, A-skat o. lign.

 • Budgetlægning og sparring om forretningsplan

 • Deltage i møder med pengeinstitutter og andre rådgiver

 • Regnskab og bogholderi gennem vores Erhvervsservice

 • Revision eller assistance med opstilling af regnskabet
 • Skatteregnskab og selvangivelse

Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.