Revision

Rejse- og befordringsgodtgørelse

2018

Læs mere

Biler - Skat og moms

2018

Læs mere

Skatte og beløbsgrænser

2018

Læs mere

Stil et gratis spørgsmål

Få svar fra revisor

Læs mere

Revision - én af vores kerneydelser

Alle virksomheder har brug for revision og rådgivning.

Hos BRANDT revision & rådgivning rådgiver vi både små, mindre og mellemstore virksomheder ud fra konkrete virksomhedsforhold. Med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov tilrettelægges revisionen med vurdering af risici og med vores anbefalinger til, hvordan I som virksomhed kan forbedre jeres kontrolmiljø og forretningsgange.

 

BRANDT revision & rådgivning er din partner

Når du møder BRANDT revision & rådgivning første gang, møder du også et dedikeret team af partnere og revisorer. Teamet vil være tilknyttet jeres virksomhed, og I vil til enhver tid have en fast kontaktperson, der vil varetage jeres interesser.

Vi tager indledningsvis et møde, hvor vi kan lære jer og jeres virksomhed at kende. Vi tager en snak om, hvilke konkrete behov I har, og hvordan vi bedst løser dem sammen. Vi mener, at den bedste rådgivning og revision findes i et indgående forståelse af og kendskab til netop jeres virksomhed og jer. Det betyder, at vi til enhver tid kan vejlede jer effektivt og med øje for høj kvalitet.

 

Hvordan foregår revisionen

Vi tilbyder revision og rådgivning til virksomheder i alle størrelser, fra de mindre virksomheder til mellemstore virksomheder

Uanset, om din virksomhed er underlagt krav om revision bestemt af lovgivningen eller i henhold til vedtægter eller lignende, vil vi altid afslutte vores arbejde med at forsyne regnskabet med en revisionspåtegning.

Der kan være stor forskel på, hvilken type revision der er mest velegnet for din virksomhed. Og det kan være svært at gennemskue, hvilken type der dækker dine behov.

Revision:

En revision er en fuld gennemgang af dit regnskab. Vi kigger på blandt andet på debitorer, tilgodehavender, varelager. Revisionen er baseret på ekstern dokumentation. Det vil sige, at vi kontakter alle dine interessenter med henblik på at danne os et fuldstændigt overblik over dit regnskab. Vi påtager os hele ansvaret for at regnskabet er korrekt og dokumenteret.

Ud over selve regnskabet vil vi udarbejde en rapport til virksomhedens ledelse. Rapporten vil indeholde vores anbefalinger til, hvordan jeres forretningsgange og kontrolmiljø kan optimeres og effektiviseres – ofte med besparelser som følge.

Vi laver også en risikovurdering af jeres virksomhed. Hvor er der potentieller faldgruber, og hvad kan vi sammen gøre for at håndtere disse.

Review:

Et review er en grundig gennemgang af jeres regnskab med udgangspunkt i de oplysninger, I har givet os. Et review er udelukkende baseret på de oplysninger, I giver os. Det betyder, at I er delvis ansvarlig for, at jeres oplysninger er korrekte.

Assistance:

Ved assistance leverer I et afstemt regnskabsgrundlag til os. Vi kigger regnskabet igennem og sikrer, at der ikke er nogle åbenlyse uoverensstemmelser, der springer i øjnene. Herefter opstiller vi regnskabet, så det er klar til indberetningen hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

 

Vores revisionseksperter

Det er vigtigt for os, at alle vores revisorer leverer den kvalitet, vi er kendte for.

Vi sikrer derfor, at alle medarbejdere og partnere er up-to-date med ændringer i lovgivningen inden for revision, og naturligvis også den generelle praksis på området. Vi deltager endvidere på en lang række kurser.

Det er din sikkerhed for, at du til enhver tid får revision af den højeste kvalitet.

 

Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.